Jdi na obsah Jdi na menu

Byrokrat cup na Máchově jezeře

4. 10. 2007
Dne 27.7. 2007 se uskutečnilo již dopředu plánované soustředění v Máchově jezeře. Většina členů Jamajky odcestovala již v ranních hodinách. Všichni samozřejmě natěšeni a patřičně vybaveni. První naše štace byla ve Starých Splavech. Zde, po tak dlouhé cestě, jsme se usídlili v nejmenovaném podniku (Sklípek). Oběd byl povinností, jak jinak můžeme vydržet takovou náročnou přípravu. Myslete si klidně, že se tu vyskytl i alkohol, ale já osobně jsem žádný nezpozoroval. Po obědě byl na programu odpočinek, dalo to zabrat, než jsme se dohodli kam si lehneme a budeme ladit krkovičky, nuž čekal nás výlet do známého centra Doksy. Po příjezdu parníčkem, který opravdu stál za to, protože se Šlézovi dělalo na něm blbě (alespoň se tak tvářil), jsme okoukli nějaký ten plac. Něco se tu našlo, ale většinu lákal vodní fotbálek. Jedná se o nafukovací hřiště, kde je voda. Opravdu to klouže. Takže se většina z nich do této akce zapojila. No zeptejte se toho mladýho, co měl tu atrakci provozovat, ještě teď mu tečou nervy. Konečně na to vlezli pořádný kluci a pod tíhou skvěle stavěných jamajčanů to prostě nevydrželo, každou chvíli dofukoval. Naštěstí pro něj mu fungoval kompresor, jinak by mu asi praskla hlava od foukání. Blížil se večer, poslední opozdilci by měli dorazit. Mezitím na nádraží v Děčíně otravují naše spoluhráče 3 divně vypadající a opilí týpci.Po blížší identifikaci se z opilců dostalo, že jsou to kluci z futsalového klubu DeCe Computers a že by chtěli přípravu absolvovat s námi. Bylo tedy lepší je vzít sebou, než aby dělali ostudu na nádraží. Všechny jsme je samozřejmě přivítali ve velkém stylu. .................................................... .................................................... ....................................................
To co se dál dělo si nechte vyprávět od aktéru zájezdu :-) Takže to je zatím tak něco málo o prvním dni.

28.7. 2007 den 2. -Doksy Minulý večer nám bylo oznámeno od místních domorodců, že se pořádá ráno turnaj v plážové kopané. Jelikož se večer hlasovalo a nikdo nechtěl hrát, tak proto se ráno vstávalo, aby se hrálo. Prostě na názor většiny nebyl brán zřetel!!! Myslím že jsme si nevedli zle, na to že jsme museli hrát s klukama z DeCe. Trošku jsme jim zamotali hlavy. Teď přidávám článek o Byrokrat Cupu, zde je to celkem hezky vše popsané:
Celkem 12 družstev dorazilo v sobotu 28.7. do Doks u Máchova jezera bojovat v letošním Byrokrat Cup tour 2007. Ještě v pátek k večeru se zdálo, že původní počet přihlášených, 12 týmů, se nám smrskne na neforemnou jedenáctku, ale narychlo složený a přihlášený tým Jamajka DC vše vrátil do původního stavu a tak se v sobotu začalo jak bylo původně v plánu, tedy ve čtyřech tříčlenných skupinách. Od úvodních duelů bylo zřejmé, že týmům nedá pořádně zabrat jen soupeř, ale také písečný povrch. Vodění míče po písku končilo většinou jeho ztrátou a tak brzy začaly kralovat dlouhé výhozy brankářů a střely ze všech pozic, protože ty jsou v tomto sportu klíčem k úspěchu. Výsledky ve skupinách ještě zdaleka nic neřešily a ta pravá rivalita nastoupila teprve při vyřazovacích kláních. První ze skupin měli situaci o něco jednodušší, jelikož se dostali rovnou do čtvrtfinále. Ti ostatní se k nim museli nejprve dostat přes jednoho ze soupeřů. Ve vyřazovacích bojích si vesměs nejlépe vedli vítězové skupin. Jejich hegemonii narušil jen tým Jamajka DC, který sice postoupil ze druhého místa ve skupině, ale poté byl v playoff zastaven až v semifinále. S turnajem se však tento tým rozloučil vítězstvím nad BSC Praha v utkání o třetí místo. Přitom BSC Praha mělo tento zápas po celou dobu ve svých rukou a až do posledních vteřin základní hrací doby vedlo 1:0. Pak však přišel nešťastný vlastní gól a penaltový rozstřel, kde byli úspěšnější borci z Jamajky. Tým ze země rumu a cukrové třtiny tak absolvoval již druhý úspěšný penaltový rozstřel. Již o kolo dříve vyřadil Leaseplan rovněž na pokutové kopy. Tak tedy 3. místo, celkem dobré. Příprava tedy proběhla velmi dobře. Žádné větší zranění nebylo, nepočítám-li Pinta, který se věčně na něco vymlouvá. Co k tomu dodat? Snad jen, že v sekci fotogalerie naleznete celkem pěkné obrázky.
 

Náhledy fotografií ze složky Byrokrat Cup 2007 Máchovo jezero

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář